Slim Fit 5

1.600,00 din.

Slim Fit 5 – Namenjen osobama koje žele da smanje telesnu težinu i preoblikuju telo na prirodan i zdrav način. Proizvod deluje i na poboljšanje opšteg stanja organizma.

Šifra proizvoda: 30 Kategorija:

Opis

Slim Fit 5

Namenjen osobama koje žele da smanje telesnu težinu i preoblikuju telo na prirodan i zdrav način. Proizvod deluje i na poboljšanje opšteg stanja organizma. U svom sastavu sadrži ekstrakt glukomanan vlakana (min. 90%), peruansku galetiniziranu maku, ekstrakt crnig bibera (98% piperina), ekstrakt korena kurkume (95% kurkuminoida), đumbir i vitamin C.

Glukomanan

Šta je glukomanan?

Glukomanan je vlakno dobijeno iz korena japanske biljke konjac (Amorphophallus konjac). Ova vlakna u prisustvu vode uvećavaju svoju zapreminu i do 200 puta u odnosu na početnu. Evropska agencija za bezbednost hrane (EFSA) odobrila je dve zdravstvene izjave za glukomanan. Prva je: “glukomana doprinosi održavanju normalnog nivoa holesterola u krvi.” Druga zdravstvena izjava je vezana za regulisanje telesne mase: “Glukomanan, kada se koristi u ishrani, sa smanjenom energetskom vrednošću doprinosi smanjenju telesne mase.”

Kako deluje?

Glukomanan u prisustvu vode bubri i formira gelastu strukturu. Na ovaj način doprinosi sporijem pražnjenju želuca, stvarajući osećaj sitosti tokom dužeg vremenskog perioda, što za rezultat ima smanjen unos hrane (kalorija) tokom dana i sprečavanje prejedanja. U digestivnom traktu veže masti i ugljene hidrate i otežava njihovu apsorpciju, čime pozitivno utiče na preoblikovanje figure tela. Vlakna se u našim crevima ponašaju kao sunđer, upijaju vodu i ubrzanim prolaskom kroz creva sprečavaju iskorišćavanje kalorija i njihovo taloženje na bokovima, stomaku i drugim kritičnim regijama.

Peruanska maka

Maka je vrlo jak adaptogen koji ima svojstvo da ispravi mnoge greške u radu ljudskog organizma na potpuno prirodan način. Pored toga što uspostavlja i reguliše hormonsku ravnotežu celokupnog  organizma, peruanska maka povećava fizičku izdržljivost i energiju, otklanja hronična stanja umora i stresa. Podstiče memoriju i mentalne sposobnosti, smanjuje depresiju, efektno imanjuje simptome PMS-a i menstrualne bolove. Ublažava simptome menopauze. Doprinosi bržoj i boljoj regeneraciji kože, kose i svake ćelije organizma. Maka je bogata mineralima i to gvožđem, manganom, cinkom, bakrom, natrijumom, kalijumom i kalcijumom.

Kurkumin

Ekstrakt korena kurkume standardizovan na najmanje 95% kurkuminoida. Kurkuma sadrži kurkumin kao osnovni aktivni sastojak koji deluje antioksidativno i protivupalno. Kurkumin ima više od 150 potencijalno terapijskih dejstava. Konzumiranjem kurkumina postižemo ubrzano sagorevanje masnih naslaga a takođe ovo jedinjenje ubrzava metabolizam.

Piperin

Ekstrakt crnog bibera (standardizovan na 98% piperina) omogućava maksimalnu apsorpciju ključnih sastojaka, kako bi oni bili telu dostupniji i iskoristiviji. Time što ubrzava metabolizam, može Vam pomoći da sagorite višak kalorija. S obzirom da je diuretik i diaforetik, podstiče izbacivanje toksina iz organizma.

Đumbir

Koren đumbira obiluje mineralima, kao što su kalijum, bakar, magnezijum i mangan. Đumbir povoljno deluje na otklanjanje svih vrsta mučnine, održava sitost i pomaže u rastvaranju masti, ublažava tegobe u želucu i nadutost. Takođe pospešuje mokrenje i odstranjuje suvišnu vodu iz organizma.

Vitamin C

Važnost prirodnih vitamina i minerala je dobro poznata. Jedan od najcenjenijih i najispitanijih je definitivno vitamin C.

Dodatna informacija

Težina 60 g

Naši proizvodi

Paleta pažljivo odabranih proizvoda iz srca prirode