2x Ćuranov rep – sušeni prah 2x 50g

2.000,00 din.

Sušeni prah gljive Coriolus Versicolor, konzumira se sa vodom, ceđenom limunadom, čajem ili u raznim jelima.

Primarna upotreba:

  • tumor
  • virusne infekcije
  • dijabetes
  • reumatizam
  • hronični umor
  • preventiva

Pročitajte više…

Šifra proizvoda: 22 Kategorija:

Opis

Svojom lepotom i lepezom boja, izgledom, podseća na ćuranov rep, nagoveštava svoju posebnost, a to su izuzetna lekovita svojstva. Spada u najlekovitije gljive u borbi protiv najtežih bolesti današnjice.

Zbog specifičnosti sastava ove pečurke, mnoga istraživanja i na dalekom istoku, gde se koristi hiljadama godina, a sve više i na zapadu, spada u red najcenjenijih prirodnih boraca protiv velikog broja obolenja. Ćuranov rep ima antitumorskoantivirusnoantibakterijskodejstvostimuliše imunitet organizma, poznat je i kao antioksidans.

Utvrđeno je da može pomoći i kod reumatizmahroničnog umora, ali i u sprečavanju virusnih infekcija, hepatitis-c, herpes. Najvažniji sastojci su beta-glukani-polisaharidi koji pripremaju organizam za borbu protiv najtežih bolesti – posebno raznih vrsta kancera. Bogat je i mnogim drugim sastojcima.

Istraživanja, posebno u Japanu 80-ih godina prošlog veka, izolovala su PSK polisaharidkureha i PSP polisaharidpeptid koji podstiču antitumorsko dejstvo, a u kombinaciji sa hemoterapijom, radioterapijom ili kod tretmana citostaticima. Coriolus versicolor znatno umanjuje neželjene nuspojave.

Ćuranov rep blagotvorno deluje i kod dijabetesa, tromboze, čisti gornje disajne puteve i olakšava funkciju probavnog sistema.

Poboljšava opšte funkcije organizma, podiže imunitet i raspoloženje, smanjuje hronični umor, podiže apetit i deluje antidepresivno.

Ima ga u raznim oblicima, a najčešće se koristi u obliku sušenog praha – s vodom ili u raznim jelima, kuvanjem čaja od praha ili u obliku kapsula. Na dalekom istoku je učestao u domaćinstvima i kao prevencija i jedan je od najvažnijih artikala iz lepeze proizvoda zdrave ishrane.

Može se kombinovati i sa drugim pečurkama sličnih osobina, kao što su ganoderma lucidum, phellinus linteus, maitake, cordiceps sinensis itd…

Dodatna informacija

Težina 100 g


Naši proizvodi

Paleta pažljivo odabranih proizvoda iz srca prirode